Error: "Website" help configuration not found.
Problem reported by John Hoc - November 13 at 6:33 AM
Resolved
I am trying to trial GhostDoc Enterprise from the command line. When I run this command: 

SubMain.GhostDoc.Cmd.exe /solution:"test.csproj" /helpConfiguration:"Website" /projectconfiguration:"Debug" /consoledetailed

i get this error: 

 Parsing...



  ---------------------- Done ----------------------

  Parsing complete -- 0 errors


  Loading references...



Error: "Website" help configuration not found.

The helpconfiguration of HelpFIle works fine but i want a Website to be created.

When I log out what the GUI is doing, it isnt even making a call to the cmd.exe. it instead called Sandcastehtmlextract.exe 

3 Replies

Reply to Thread
0
Serge B. Replied
Employee Post Marked As Resolution
Hi John,

You need to save your own help configuration with the name of "Website" for that command line to work. 

Please see below -

Serge Baranovsky
SubMain Software
(800) 936-2134
0
John Hoc Replied
Ok thanks. but if I want to run this out of the box in the CICD pipeline thats not really intuitive. Where does the config get referenced so I can include it with the pipeline call
1
Serge B. Replied
Employee Post
John,

Custom help configurations are stored in the {Solution}.GhostDoc.xml file (same folder with your .sln).

The recommendation is to include that file into source control so that the build server can see it.

Thanks!
Serge Baranovsky
SubMain Software
(800) 936-2134

Reply to Thread